Dé trend van dit moment: zwarte badkameraccessoires24 april 2023 - Blog


Badkamertrends komen en gaan maar de trend van zwarte badkameraccessoires blijft zich voortzetten. Zwart in de badkamer is modern, stijlvol en eindeloos te combineren. We brengen heel wat uren door in de badkamer. Van het klaarmaken voor een speciale gelegenheid tot tandenpoetsen voor het naar bed gaan: deze ruimte is erg belangrijk in huis. Wel zo fijn om deze kamer zo in te richten dat u zich er comfortabel en veilig voelt. Met de komst van onze nieuwe zwarte Quattro douchestoelen collectie lijkt het ons leuk om wat meer over deze trend met u te delen.

De badkamer door de jaren heen

Weet u het nog? De badkamers in de jaren ‘50… Tegels tot aan het plafond, bloemetjesbehang en roze sanitair. Het was een ware kleurexplosie zodra de badkamerdeur werd opengedaan. In de jaren ‘70 kwam de retrotrend om de hoek kijken en voerden de kleuren: paars, bruin en oranje de boventoon. In de jaren ‘80 kwam er wat meer rust in de badkamer, alles moest vooral met elkaar mixen en matchen. Dit was de aftrap voor de jaren die daarop volgden. De badkamer moest vooral praktisch en minimalistisch zijn. De vele kleuren hebben plaats gemaakt voor wit, grijs en zwart. En zo komen we bij de trend van nu aan. Een mix van trends door de jaren heen, kleur mag in combinatie met verschillende materialen en vormen. Hout, een leuk vloerkleedje, planten het kan allemaal. Combineer het vooral met zwarte badkameraccessoires en uw badkamer is helemaal on point!


Groot of klein

Of uw badkamer nu groot of klein is, zwart is wat dat betreft een goede keuze. Heeft u een kleine badkamer dan kunt u het bij enkel zwarte accessoires houden. Zo blijft de ruimte groots ogen. Heeft een royale badkamer dan kunt u flink uitpakken door tegels en meubels in het zwart te kiezen. Zwart geeft in beide gevallen een rustige en luxe uitstraling. 

Veilig en zittend douchen in stijl

Vindt u het lastig om lang te blijven staan tijdens het douchen door vermoeidheid of een blessure? Gun uzelf het comfort van een douchestoel van SecuCare.


Een douchestoel is niet alleen comfortabel maar ook heel veilig en voorkomt onnodige ongelukken. Om mooi aan te sluiten bij de huidige trends hebben we ons douchestoelen assortiment uitgebreid met de zwarte Quattro douchestoelen collectie. 


De nieuwe collectie heeft een luxe uitstraling en is makkelijk te combineren. Comfortabel douchen is nog nooit zo stijlvol geweest.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze zwarte Quattro Douchecollectie? 

Het complete plaatje

Wist u dat we bij SecuCare ook een mooie selectie zwarte wandbeugels in het assortiment hebben? Om de badkamer geheel in dezelfde stijl in te richten is deze serie goed te matchen met onze zwarte Quattro assortiment.  


Meer weten?

Bent u benieuwd naar de laatste nieuwtjes, tips of inspiratie voor uw woning? Bekijk dan onze overige blogartikelen hier.


Wilt u meer tips, hou dan onze website in de gaten, abonneer u op onze nieuwsbrief of like onze facebookpagina.


SecuCare, altijd een veilig gevoel


Aanmelden SecuCare nieuwsbrief

Gerelateerde blogs

Zorghulpmiddelen

Ik ga op vakantie en neem mee..


Ruim twee Ging u vroeger ook altijd op vakantie maar gaat u de laatste jaren nog maar weinig weg. Zonde, geniet juist van alle voordelen die reizen op oudere leeftijd u biedt.


Geplaatst op 1-08-2022