In en om het huis

Oplossingen voor buiten

Comfortabel genieten van het buitenleven

Niet alleen kunt u in uw huis kunt u lelijk vallen, maar ook buiten voor uw deur, in de tuin of bij uw tuinhuis of garage. Maak het ook daar veilig. SecuCare heeft allerlei praktische oplossingen om u te helpen. 

Anti-slip voor de deur

Voorkom vallen bij uw voordeur en/of op uw terras. Plak dan de Anti-slip sticker op rol. Een brede anti-slip sticker die zeer veilig is door de hoogwaardige grove anti-slip structuur. 


Er zijn vier versies beschikbaar. De Glow in the dark versie biedt overdag en 's nachts extra zicht en zekerheid.

Voor elke drempel een oplossing

Even de grasmaaier, motor of fiets pakken is soms niet heel eenvoudig. Een drempel bij de schuur kan echt een hindernis zijn. 


Denk dan eens aan een modulaire drempelhulp. Deze is geschikt voor buiten en leverbaar in allerlei hoogtes, afhankelijk van de hoogte van uw drempel. U zet de drempelhulp op alle mogelijke manieren vast op de ondergrond. Aan alles is gedacht!

Aluminium drempelhulp 

De aluminium drempelhulpen zijn perfect voor buiten. Vanwege het kleine formaat is de Portable versie ideaal bij een schuur voor een makkelijke toegang voor motoren, fietsen en kruiwagens. 


De Heavy Duty heeft een maximale belasting van 300 kg, dus zeer geschikt voor zware scootmobielen. 

Wandbeugel bij de voordeur

Zorg voor extra steun bij de voordeur tijdens het naar binnen of buiten gaan. Plaats deze bijvoorbeeld buiten bij de voordeur.