Woonkamer, slaapkamer 

en keuken

Geen onveilig plekje meer in huis

Voorkom uitglijden

In de woonkamer, slaapkamer maar zeker ook in de keuken zijn er allerlei onveilige plekjes en situaties die roepen om extra comfort en zekerheid. 


SecuCare heeft allerlei praktische oplossingen om u te helpen. 

Struikelen over drempels

Als je niet meer goed ter been bent of een rollator hebt, is het nemen van iedere drempel een probleem. Een drempel van een paar millimeter kan al een obstakel vormen. 


Bij bijna iedere oudere woning zijn de binnendeuren voorzien van drempels. Maar ook bij voordeuren, achterdeuren kunnen hoge drempels zitten. Daar wilt u niet uw been over breken. Gelukkig heeft SecuCare oplossingen om ervoor te zorgen dat u veilig en comfortabel over de drempel heen kunt! 

Veilig opstaan

Opstaan of juist gaan zitten kan soms wat moeite kosten. Voorkom dat u in een stoel of bank ‘neerploft’ of juist dat u er niet gemakkelijk meer 'uitkomt'.

Onderuit gaan in het donker 

Goede verlichting is heel belangrijk. Zo ziet u wat u doet en is de kans op ongelukken veel kleiner dan in het donker. 


Maar ’s nachts wilt u niet alle lichten aanlaten, dat is zonde van de energie. 

Kinderveiligheid

SecuCare is er niet alleen voor senioren, maar we denken ook aan de kleintjes! Want een ongeluk in huis zit in een klein hoekje en is dus zo gebeurd. 


Per jaar raken duizenden kinderen in huis gewond. De oorzaken variëren van beknelling, elektrocutie tot vergiftiging, vallen en verbranden.


Veel van die ongelukken kunnen eenvoudig worden voorkomen met SecuCare producten die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld.