Douche hulpmiddelen

Veilig douchen met comfort

Voorkom uitglijden

Wat kan het gevaarlijk glad zijn in de douche. De meeste mensen glijden dan ook uit met alle gevolgen van dien. Gelukkig zijn er allerlei simpele oplossingen om levensgevaarlijke valpartijen te voorkomen. 

Vrijstaande douchestoelen 

Vindt u het lastig om lang te blijven staan tijdens het douchen door vermoeidheid of een blessure? Gun uzelf het comfort van een douchestoel van SecuCare. We hebben een groot assortiment stoelen en zitjes. Voor elke situatie en portemonnee een geschikte oplossing!


Om te bepalen welke douchestoel het meest geschikt is, is het goed om eerst te bepalen hoeveel ondersteuning er nodig is.

Douchezitjes wandmontage

Heeft u een kleine badkamer? Dan is een opklapbaar douchezitje zeker een goede keuze voor u. Zo staat de stoel niet in de weg en kunt u er eenvoudig gebruik van maken.


U monteert deze eenvoudig met behulp van schroeven aan de achterwand. Het is echter wel belangrijk voor uw veiligheid dat de achterwand stevig genoeg is om uw gewicht te dragen. Check dit vooraf goed.

Wandbeugels

Voor uw comfort en extra veiligheid zijn wandbeugels in de badkamer een ‘must have’. U bevestigt ze aan de muur van de badkamer om u veilig te kunnen afdrogen na het douchen. 


De gehoekte wandbeugels van 90°zijn ideaal voor in de douche, zo heeft u voldoende houvast tijdens het douchen.

Anti-slip

Ook met anti-slip stickers en anti-slip spray vermindert u de kans op een valpartij.

De anti-slip stickers zijn stroef, maar u kunt er wel met blote voeten op lopen. De anti-slip spray is revolutionair, deze sprayt u op de keramische tegels en u bent 5 jaar verlost van een spekgladde vloer. 


Douchemat

Onze anti-slip douchemat is voorzien van anti-slip ribbels en van zuignappen aan de onderkant, gemaakt van 100% natuurlijk rubber. 


De SecuCare anti-slip douchematten geven u een veilig gevoel omdat uitglijden bijna niet meer mogelijk is! 


5 tips om uitglijden in de badkamer te voorkomen

Gratis brochure

De meeste ongelukken gebeuren in de badkamer. Logisch, want hier kan het gevaarlijk glad zijn. 


Gelukkig zijn er allerlei slimme oplossingen om uitglijden in de badkamer te voorkomen. We geven 5 eenvoudige doe-het-zelf tips weg in onze gratis brochure.