Hal, voordeur en entree

Maak het veilig

Langer thuis wonen

U wilt nog lang niet verhuizen en comfortabel thuis blijven wonen. Begin dan om de hal veilig te maken. Daar maakt u veel gebruik van en liggen veel risico's op de loer. Denk aan struikelen over drempels, uitglijden, bukken voor post en dergelijke.


SecuCare heeft allerlei praktische oplossingen om u te helpen. 

Opstap bij de voordeur

Bij voordeuren kunnen hoge drempels zitten. Soms is het een hele hoge opstap of is er zelfs een trap. Daar wilt u niet uw been over breken. 


De modulaire drempelhulp is dan zeker een uitkomst. Het is een systeem van losse kunststof elementen die u zelf in elkaar zet als een soort Lego. Zo komt u veilig uw huis binnen!

Aluminium drempelhulp 

De aluminium drempelhulpen zijn robuust en hebben als voordeel dat in elkaar zetten niet nodig is. U bevestigt de drempelhulp van uw keuze eenvoudig met schroeven aan de drempel. Zeer geschikt voor diverse hoogtes drempels.  

Niet meer bukken voor post 

Bukken voor post behoort tot het verleden met deze postvanger. Ideaal als u slecht ter been bent of in een rolstoel zit.


De postvanger wordt geleverd met kunststof briefplaat voorzien van tocht-borstels. Dus dan heeft u ook geen last van kou door de brievenbus heen. Tijdens uw vakantie zet u de postvanger op de 'vakantie' stand zodat er meer post doorheen kan, ideaal!

Zicht in het donker

Vind in het donker altijd de lichtschakelaars en het slot van de voordeur. Zo heeft u meer zicht en kunt u het slot gemakkelijk vinden bij het afsluiten van de deur 's avonds.


Deze 'Glow in the dark' sticker laadt overdag op en geeft 's nachts licht met een zeer hoogwaardige Glow in the Dark coating. Dat is nog eens handig! 

Gevaarlijke trap

Bijna in elke hal is wel een trap te vinden. Juist trappen zijn gevaarlijk. Denk aan uitglijden van de tredes en geen goede houvast hebben. Bekijk de oplossingen om vallen te voorkomen.

Veel deuren, veel drempels  

In de hal zijn vaak veel deuren, vaak één naar toilet en woonkamer en misschien heeft u wel meer deuren in de hal.


Struikelen over die ellendige drempels gebeurt snel. Voorkom dit en plaats drempelvervangers.

Gladheid door regen

Als het buiten regent dan neemt u vaak heel wat water mee naar binnen in de hal. 


Wilt u voorkomen dat u uitglijdt en heeft u keramische tegels in de hal? Dan is de anti-slip spray een oplossing. Een keer goed sprayen en u hoeft er 5 jaar geen zorgen meer om te maken.