Ik ga op vakantie en neem mee..

senior editie


1 augustus 2022 - Blog


Ging u vroeger ook zo graag op vakantie maar gaat u de laatste jaren nog maar weinig weg.


Zonde, geniet juist van alle voordelen die reizen op oudere leeftijd u biedt. U kunt namelijk reizen buiten het dure hoogseizoen en u heeft alle tijd. Ook een leuk idee om er even helemaal uit te gaan; ga "op het huis passen" van familie of vrienden. Een andere omgeving biedt veel mogelijkheden om op ontdekking te gaan.


Toch kijken veel senioren er tegenop om weg te gaan, zeker als u aanpassingen aan uw woning heeft laten maken en hulpmiddelen voorhanden heeft. Maar het is zeker geen reden om thuis te blijven. 


Veel van de hulpmiddelen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en zijn klein genoeg om mee te nemen om zo ook uw vakantiebestemming comfortabel te maken.

Douchekruk

Neem nu de SecuCare Douchekruk. Deze is eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. 


Zo kunt u de douchekruk makkelijk meenemen en ook op uw vakantieadres genieten van een comfortabele douche.


Drempelhulp portable

Heeft u moeite om over een drempel heen te komen met een rolstoel, scootmobiel of elektrische fiets? De drempelhulp portable is het kleine alternatief voor de grote drempelhulpen. Dat maakt ze ideaal voor op vakantie, de aluminium drempelhulp is direct klaar voor gebruik. U legt ze neer en klaar! De drempelhulpen hebben een antisliprand en zijn voorzien van een handig handvat, waardoor u ze makkelijk kunt meenemen.


Wandbeugel met zuignappen

Heeft u alleen een extra steuntje nodig tijdens het douchen neem dan de wandbeugel zuignap mee. Het grote voordeel van deze muurbeugel is dat schroeven niet nodig is.


De wandbeugel heeft een uitstekende zuigkracht door het grote zuignap oppervlak. Ideaal is verder dat de beugel ook zeer geschikt is voor glazen douche-wanden. De maximale belasting is 65 kg.


Vakantieplezier

En zoals de producten hierboven zijn er nog talloze hulpjes die uw vakantieplezier kunnen verhogen. Denk bijvoorbeeld aan:


- Toiletverhoger

- Douchemat

- Stoelverhogers

- Lampje met bewegingssensor (voor als u 's nachts naar het toilet moet)

- Eigen kussen

Laat ook uw eigen huis veilig achter

Als u toch besluit lekker op vakantie te gaan zorg dan wel dat u uw eigen huis veilig achterlaat. 


Denk bijvoorbeeld aan een postvanger. Deze vangt de post op zodat er geen grote stapel op de mat ligt. Dit is namelijk een van de eerste tekenen waar inbrekers naar kijken om te zien of mensen lang van huis zijn.


In ons blog op secu.nl geven wij nog veel meer tips hoe u inbraak kunt voorkomen. Neem gerust een kijkje.


FIJNE VAKANTIE!


Wilt u meer tips, hou dan onze website in de gaten, abonneer u op onze nieuwsbrief of like onze facebookpagina.


SecuCare, altijd een veilig gevoel


Aanmelden SecuCare nieuwsbrief

Gerelateerde blogs

Zorghulpmiddelen

Ik ga op vakantie en neem mee..


Ruim twee Ging u vroeger ook altijd op vakantie maar gaat u de laatste jaren nog maar weinig weg. Zonde, geniet juist van alle voordelen die reizen op oudere leeftijd u biedt.


Geplaatst op 1-08-2022