Intersteel versterkt marktpositie met de integratie van Post & Eger en Secu Products


April 2024 - Blog

Intersteel, een totaalleverancier voor deur- en raambeslag, heeft met trots de succesvolle integraties van Post & Eger en Secu Products afgerond binnen haar bedrijfsstructuur. De integratie van de twee bedrijven bij Intersteel zorgt voor de levering van een totaal kwalitatief assortiment zowel op design, veiligheid als technologisch gebied. 

In november 2023 werd als eerste de organisatie Post & Eger binnen Intersteel geïntegreerd. Door de toevoeging van de producten van Post & Eger, waaronder verschillende soorten technologische toegangssystemen, heeft Intersteel een sterk technologisch assortiment voor grote projecten toegevoegd. 

In april 2024 verstevigde Intersteel haar positie verder met de integratie van Secu Products. De toevoeging van het assortiment van Secu Products, zoals de SecuStrip en het merk SecuCare, versterkt het veiligheidsportfolio van Intersteel. Door de toevoeging van SecuCare krijgt Intersteel toegang tot een nieuwe tak van sport, namelijk de zorgsector. 

P+E en Secu zullen als merken binnen de organisatie Intersteel voort worden gezet. Intersteel werkt hard verder aan het creëren van nog meer toegevoegde waarde voor alle klanten, werknemers en partners. Dit doen wij onder andere door te werken aan het vereenvoudigen en digitaliseren van onze processen en door aandacht te schenken aan duurzaamheid. Bekijk bijvoorbeeld ons sociaal jaarverslag hier om te zien wat wij allemaal doen vanuit zowel een ecologisch als maatschappelijk perspectief.

Intersteel heet iedereen (klant en consument) van harte welkom in het Experience Center in Rhenen om het assortiment van al onze merken; Intersteel, Olivari, P+E en Secu (vanaf medio mei) te bewonderen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling marketing via marketing@intersteel.nl of via 0318-47 77 77. Voor het maken van een afspraak in het experience center kan ook naar dit nummer gebeld worden of een email gestuurd naar info@intersteel.nl

Gerelateerde blogs

Zorghulpmiddelen

Ik ga op vakantie en neem mee..


Ging u vroeger ook altijd op vakantie maar gaat u de laatste jaren nog maar weinig weg. Zonde, geniet juist van alle voordelen die reizen op oudere leeftijd u biedt.


Geplaatst op 1-08-2022

Zorghulpmiddelen

5 Tips om uitglijden te voorkomen rond uw huis


De deur naar de tuin of het terras kan open. Genieten van de dagen de dagen waarin het langer licht is. Hoewel dit natuurlijk heel erg fijn is allemaal, is de kans op uitglijden en vallen ook groter. 


Geplaatst op 24-04-202

Zorghulpmiddelen

Dé trend van dit moment: zwarte badkameraccessoires


Badkamertrends komen en gaan maar de trend van zwarte badkameraccessoires blijft zich voortzetten. Zwart in de badkamer is modern, stijlvol en eindeloos te combineren.


Geplaatst op 24-04-2023