Een veilig thuis voor uw ouders!

Langer zelfstandig wonen!

Tegenwoordig is het heel belangrijk om vooruit te kijken. Ouderen wonen steeds langer op zichzelf. SecuCare biedt een compleet assortiment producten om langer zelfstandig wonen mogelijk te maken.


Drempelvervanger

Wanneer u goed ter been bent is het nemen van een drempel iets eenvoudigs. Maar wanneer u minder mobiel bent, bijvoorbeeld als u met een stok loopt of rollator/rolstoel nodig heeft, is het nemen van een drempel een uitdaging. 


Door de drempel weg te halen en een drempelvervanger te plaatsen creëert u een veilige doorgang.Anti-slipspray

Voorkom uitglijden in de douche of badkamer. Anti-slipspray is op iedere keramische vloer aan te brengen en geeft extra grip en voorkomt hiermee een hoop valpartijen.


De spray is volledig transparant, werkt op iedere keramische (gebakken) tegel en heeft een kwaliteitsgarantie van 5 jaar. De spray blijft minimaal 5 jaar stroef, daarna kan de behandeling opnieuw uitgevoerd worden. Quattro douchestoelen

Zodra u wat minder stabiel wordt, kan douchen een hele opgave zijn. Met een douchestoel van SecuCare kunt u veilig en comfortabel zittend douchen. 


De douchestoel verkleint niet alleen het risico op vallen, maar maakt douchen ook minder vermoeiend en veel aangenamer. Zo wordt douchen weer een feestje!SecuCare

SecuCare biedt een compleet assortiment producten, met oplossingen om langer zelfstandig te wonen mogelijk te maken.