MODULAIRE DREMPELHULP

Creëer eenvoudig een drempelvrije woning 

Kunststof elementen eenvoudig te leggen

De SecuCare Modulaire drempelhulpen zijn uniek. Het systeem bestaat namelijk uit losse kunststof elementen die u zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten. 


Kunststof heeft bovendien een aantal voordelen. Het materiaal is licht en dus makkelijk mee te nemen, het is geluidsarm als u eroverheen loopt en volledig onderhoudsvrij.


Maar het allerbelangrijkste van dit systeem is dat het is voorzien van geïntegreerde noppen die super stroef zijn en écht veilig lopen mogelijk maken, zelfs als het regent.

Verkrijgbaar in vele hoogtes

De modulaire drempelhulp is er in zes standaard hoogtes, geschikt voor vrijwel iedere drempel. De standaard breedte is 84 cm en past bij vrijwel iedere deur.  


Daarnaast zijn losse uitbreidingssets verkrijgbaar. Met de ene set verbreedt u de drempelhulp met 24 cm. Met de andere set kunt u ook vanaf de zijkant de drempelhulp oprijden. Ideaal voor smallere doorgangen, bijvoorbeeld op de galerij van een flat!


Bekijk hier de maatwerk mogelijkheden >>>

Chique uitstraling

Het kunststof heeft een chique uitstraling en past door de crème/bruine kleur in ieder interieur. Het is toepasbaar bij alle deuren. Binnendeuren, buitendeuren, deuren van de garage, schuur en box/berging.


Handig voor met de fiets Vereenvoudig de toegang tot de motorstalling En het heeft een maximale belasting tot wel 850kg/m2!


Vereenvoudig de toegang tot uw huis en ga veilig het huis in en uit! tuinhuisje