Toiletverhogers

Comfortabel naar het kleinste kamertje

Voorkom valongevallen

Een veel gebruikte en lastige beweging is het gaan zitten en opstaan bij de toiletgang. Zeker voor wat oudere mensen is het lastig om zo laag te gaan zitten…en weer omhoog te komen.


Daarom zijn er de SecuCare toiletverhogers. Hiermee wordt het toilet verhoogd tot een comfortabele én veilige hoogte.  

Toiletverhoger 

Toiletverhogers maken uw toilet nét even dat beetje comfortabeler. Zo hoeft u veel minder door de knieën te gaan om te gaan zitten. En het opstaan gaat ook veel makkelijker.


De toiletverhoger wordt door middel van de meegeleverde klemmen eenvoudig vast gezet aan de bestaande toiletpot zonder dat u eerst de wc-bril hoeft te verwijderen. 


Bent u van plan om op vakantie te gaan? Geen probleem. U neemt  de bril gewoon mee, losmaken gaat eenvoudig. 

comfort kussen voor toiletverhoger

Hiermee wordt de behagelijkheid verder vergroot wordt omdat gaan zitten minder koud aanvoelt. Het gebruik van een kussen wordt tevens sterk aanbevolen voor mensen met doorligplekken (decubitus).


De maximale belasting is 225 kg.


De kussentjes zijn verder voorzien van een antislip laag en een antibacteriële en antischimmel coating. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardig PEVA


Tip

Toiletverhogers zijn in twee hoogtes leverbaar: 6 cm en 10 cm. 


Maar hoe kiest u nu de juiste hoogte?


Heel eenvoudig: leg een stapeltje boeken van 6 cm en daarna 10 cm op de dichte toiletbril. De ideale hoogte is als de voeten de grond raken en de benen iets aflopen van bekken naar knie