Voorkom struikelen over drempels

Maak uw woning drempelloos

Een veilig thuis zonder drempels

Als je goed ter been bent, is het nemen van iets simpels als een drempel gemakkelijk. Pas als je niet meer goed kunt lopen is zelfs de kleinste drempel een uitdaging om veilig overheen te komen. 


Honderdduizenden mensen in Nederland kennen net als u dit probleem, omdat ze ouder zijn of een operatie achter de rug hebben, waardoor ze tijdelijk minder goed kunnen lopen.


Hoe dan ook: u wilt voor uzelf of voor uw ouders een veilige en comfortabele omgeving creëren. Een omgeving waarin vrij bewogen kan worden. Wat de leeftijd ook is of om welke reden u dan ook tijdelijk slecht ter been bent. Wat zijn de mogelijkheden?


Drempelvervangers

Eén van de oplossingen zijn de drempelvervangers, welke de bestaande drempels vervangen. Deze oplossing is alleen geschikt voor deuren in uw woning. Dus niet voor toegangsdeuren, zoals de voor- en achterdeur. 


De drempelvervangers zijn licht gebogen profielen van geanodiseerd aluminium voorzien van een reliëf voor extra grip. 


Lees verder >>>

Drempelhulpen

Een drempelhulp is een ideale oplossing als u op zoek bent naar een oplossing om op de huidige drempel te leggen. SecuCare heeft twee unieke mogelijkheden. 


De modulaire drempelhulp bestaat uit losse lichtgewicht onderdelen die eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden. De aluminium drempelhulp is direct klaar voor gebruik.


Drempelhulpen zijn ook een uitkomst voor mensen met een elektrische fiets of motor. Zo rolt u het voertuig makkelijk en comfortabel over de drempel heen en hoeft u niet te tillen.  

    Modulaire drempelhulp - Drempelhulp Portable - Aluminium drempelhulp

Drempelbruggen

Een ander mogelijkheid zijn de drempelbruggen. Een aluminium drempelhulp die direct klaar is voor gebruik. U legt ze neer en klaar! De drempelhulpen zijn voorzien van een handig handvat, waardoor u ze makkelijk kunt meenemen. 


Lees verder >>SecuCare

SecuCare biedt een compleet assortiment producten, met oplossingen om langer zelfstandig te wonen mogelijk te maken.