Quattro serie zwart

Onze hardloper nú ook in het zwart

Comfortabel douchen in stijl

Één van onze hardlopers in het assortiment is de Quattro douchestoelen serie. Een stijlvolle stevige stoel waarmee u heerlijk comfortabel kunt douchen.

Douchestoel met rugleuning

Met een douchestoel kunt u zittend douchen. Veiliger omdat u niet kunt vallen, maar ook minder vermoeiend en heerlijk comfortabel. Zo wordt douchen weer een feestje!


De rugleuning biedt comfort tijdens het douchen.

Hygiëne, veiligheid én comfort met een uitmuntende prijs & kwaliteit verhouding!

Douchestoel

Veiligheid en comfort staan voorop bij de nieuwe Quattro serie en biedt tevens een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof en geanodiseerd aluminium. De douchezitjes zijn geschikt voor een vochtige omgeving en zijn eenvoudig te reinigen. De zwarte douchestoel heeft een stijlvolle uitstraling, passend in iedere badkamer.

Armleuningen

Voor uw comfort en extra veiligheid zijn de armleuningen een ‘must have’. Dit geeft de armen net de extra steun die u nodig heeft. De armleuningen zijn eenvoudig op de stoel te klikken en te reinigen.

Blog... Dé trend van dit moment: zwarte badkameraccessoires".

We brengen heel wat uren door in de badkamer. Van het klaarmaken voor een speciale gelegenheid tot tandenpoetsen voor het naar bed gaan: deze ruimte is erg belangrijk in huis. 

Wel zo fijn om deze kamer zo in te richten dat u zich er comfortabel en veilig voelt. Met de komst van onze nieuwe zwarte Quattro douchecollectie het ons leuk om wat meer over deze trend met u te delen.